Nume:
Terapia Bowen Suceava - Daniela Tanasuca
E-mail:
danielatanasuca@yahoo.com
Telefon:
0720 822 086
Adresa:
Suceava, Jud. Suceava.

Terapia Bowen Suceava - Daniela Tanasuca
Terapii Alternative la Practica Medicală

Terapie Bowen, Reiki, Eliberarea Tensiunii Interioare, Acupunctură, Homeopatie, Reflexoterapie, Naturopatie, Hidroterapie, Fizioterapie, Antropozofie, Ayurveda, Practici de îngrijire a sănătăţii bazate pe comunicare, Astrologie medicală, Practici tradiţionale,Masaj terapeutic, Medicină tradiţională chineză (TCM),Su Jok.

Detalii

Terapeut Daniela Tanasuca are diploma nivel Avansat in tehnica Bowen, care este o modalitate complementara, in sensul ca potenteaza si complementeaza tratamentele alopate, fara ca efectele sale sa fie influentate de acestea. Mecanismele declansate de un tratament Bowen in cadrul sistemului nervos sunt foarte subtile, iar corpul continua sa lucreze cateva zile dupa sedinta. Din acest motiv, este ideal sa se evite alte terapii corporale cateva zile inainte si dupa o sedinta Bowen, pentru ca reactia organismului la tratamentul Bowen sa nu fie intrerupta. ce se bazeaza pe declansarea capacitatii de auto-vindecare a propriului nostru corp. Mişcările exercitate la nivelul unor puncte specifice de pe corp stimulează autovindecarea organismului. Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic.

Terapiei Bowen. este de departe, cea mai simpla terapie a secolului 21, avand la baza o idee fundamentala: in stare de relaxare profunda, organismul are capacitate de auto-vindecare. Terapeutul Bowen executa cateva seturi de miscari delicate, cu pauze de cateva minute intre ele, pe anumite puncte ale corpului inducand astfel pacientului o stare de relaxare totala. Se declanseaza practic un proces de resetare a organismului la starea de optim. Este activata capacitatea nativa de auto-vindecare. Astfel organismul incepe un proces complex de re-echilibrare si refacere. Bowtech (prescurtare de la Bowen Technique) este o metoda revolutionara de tratament corporal. Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Este extrem de eficienta in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei.

Servicii

Afectiunile in care Tehnica Bowen si-a dovedit eficacitatea sunt:

- Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc)
- Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc)
- nfertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine,
- Dezechilibre hormonale si emotionale,
- Stres si oboseala cronica,
- Migrene si dureri de cap,
- Afectiuni respiratorii, bronsite si astm,
- Boli ale sistemului imunitar,
- Sechele dupa accidente vasculare,
- Alergii, rinite,
- Enuresis (incontinenta nocturna la copii),
- Afectiuni neurologice.

© 2019 Copyright by terapii-romania.ro