Nume:
Terapia Bowen Sibiu - Maria Munteanu
E-mail:
mara65ro@yahoo.com
Telefon:
0745 700 673
Adresa:
Sibiu, Str. Tribunei, Nr. 26, Jud. Sibiu.
Facebook

Terapia Bowen Sibiu - Maria Munteanu
Terapii Alternative la Practica Medicală

Terapie Bowen, Reiki, Eliberarea Tensiunii Interioare, Acupunctură, Homeopatie, Reflexoterapie, Naturopatie, Hidroterapie, Fizioterapie, Antropozofie, Ayurveda, Practici de îngrijire a sănătăţii bazate pe comunicare, Astrologie medicală, Practici tradiţionale,Masaj terapeutic, Medicină tradiţională chineză (TCM),Su Jok.

Detalii

Terapeut Maria Munteanu este detinator al diplomei nivel Master al Terapiei Bowen sau terapia Bowtech, care  este o metodă de tratare holistică, bazată pe forța de auto-vindecare pe care o are organismul uman atunci când este relaxat și ajutat din exterior. TEHNICA BOWEN prezinta unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente in lume, in prezent. Se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie. Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. 

- Tehnica Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica:

- Deplasarile osoase se re-aliniaza - desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie.

- Tensiunile musculare si incordarile se elimina, iar circuitul limfatic normal se restabileste - desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic.

- Meridianele energetice se restabilesc imediat - desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu se aseamana nici cu acupunctura, nici cu presopunctura.

- Echilibrul psihic se normalizeaza - desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor ce se adreseaza mintii si corpului deopotriva.

- Aproape in toate cazurile, pacientii raporteaza o stare placuta de relaxare si o senzatie de bine, de usurare.

Servicii

Afectiunile in care Tehnica Bowen si-a dovedit eficacitatea sunt:

- Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc)
- Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc)
- infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine,
- Dezechilibre hormonale si emotionale,
- Stres si oboseala cronica,
- Migrene si dureri de cap,
- Afectiuni respiratorii, bronsite si astm,
- Boli ale sistemului imunitar,
- Sechele dupa accidente vasculare,
- Alergii, rinite,
- Enuresis (incontinenta nocturna la copii),
- Afectiuni neurologice.

Tehnica Bowen este o modalitate complementara, in sensul ca potenteaza si complementeaza tratamentele alopate, fara ca efectele sale sa fie influentate de acestea. Mecanismele declansate de un tratament Bowen in cadrul sistemului nervos sunt foarte subtile, iar corpul continua sa lucreze cateva zile dupa sedinta. Din acest motiv, este ideal sa se evite alte terapii corporale cateva zile inainte si dupa o sedinta Bowen, pentru ca reactia organismului la tratamentul Bowen sa nu fie intrerupta.

© 2019 Copyright by terapii-romania.ro