Nume:
Elizabeta Costache - Cabinet individual de psihologie
E-mail:
karamela201@gmail.com
Telefon:
0765 222 508
Website:
https://elizabeta-psiholog.ro/
Adresa:
Bucuresti, Sector 6.
Facebook

Elizabeta Costache - Cabinet individual de psihologie
Psihoterapie Bucuresti Sector 6

Psihoterapie, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie de familie, Psihoterapie de grup, Psiholog, Tulburari afective, Depresie, Stres, Anxietate, Burn-out, Tulburari alimentare, Dependente, Tulburari somatoforme, tulburari de stress postr-traumatic, Demente si tulburari de memorie, Tulburari de comportament la copil si adolescent, Tulburari de personalitate, Tulburari obsesiv-compulsive, Tulburari sexuale,Tulburari psihotice.

Detalii

Cabinetul Individual de Psihologie Elizabeta Costache vine in intampinarea nevoilor tale constiente sau inca neconstiente aplicand metode si tehnici integrative, flexibile si adaptabile. personalizate pentru ceea ce esti tu in acest moment al intalnirii noastre. In sedintele de psihoterapie, iti ofera suport, te indruma sa descopari intregul, sa faci partea disfunctionala sa mearga, in acord si echilibru cu ansamblul din care faci parte.

Este un cabinet privat profesionist, dedicat furnizarii serviciilor de psihologie, consiliere psihologica si psihoterapie  la cele mai inalte standarde etice. Stand de vorba cu un psihoterapeut sau consilier psihologic puteti determina o schimbare pozitiva  ce poate genera un sentiment  de bunastare psihologica. In cabinetul nostru, profesionalismul si determinarea, ofera un mediu care va permite sa va exprimati deschis, respectand principiul confidentialitatii, respectului reciproc si al neculpabilitatii cu privire la problemele tulburatoare.

Psihoterapia nu este ştiinţa deficienţelor şi problemelor mentale, aşa cum a fost ea de multe ori catalogata. Psihoterapia este, ştiinţa care se preocupă de punctele forte şi virtuţile umane, reanalizează „persoana obişnuită“ cu scopul de a descoperi în ea capacităţile care funcţionează bine şi de a o sustine să-şi dezvolte acele direcţii care să-i împlinească viaţa proprie. In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, demararea unui process psihoterapeutic/ inceperea sedinteleor de psihoterapie,  devine o solutie posibila si viabila.

Relația pe care o avem cu inconștientul este cel mai important factor care determină succesul nostru în viață. In psihoterapie, prin tehnici validate stiintific,  Terapeutul  devine mediatorul intre client si inconstienul lui, indrumandul-l , sustinandu-l si,  accesand resurse pentru vindecare, evolutie si restructurare a vietii personale in cea mai buna varianta adaptata nevoilor lui.

Servicii

Venim in intampinarea pacientilor cu urmatoarea gama de servicii:

- Servicii online de consiliere psihologica si psihoterapie individuala;

- Consiliere;

- Dezvoltare personala;

- Psihologie/Psihoterapie;

- Consiliere de familie;

- Gestionare furie;

- Consiliere maritala/terapie de cuplu;

- lmaginea de sine, stima de sine si increderea in sine;

- lnteligentra emotionala si managementul stresului;

- Comunicare si abilitati sociale;

- Rezolvarea creativa a problemelor;

- Tehnici de dezvoltare personala;

- Hipnoza Ericksoniana;

- Elemente de gestalt terapie;

- Elemente de psihoterapie psihanalitica;

- Terapie si exprimare corporala - joc de rol, psihodrama;

- Psihoterapie existentiala.

Oferte speciale

O sedinta de psihoterapie individuala dureaza 50 de minute, costa 200 lei si se desfasoara in varianta online, prin videocall, dar si in cabinet. O sedinta de terapie/consiliere de cuplu dureaza 90 de minute si costa 300 lei. Frecventa recomandata a sedintelor este de o sedinta/ saptamana. In cazul terapiei pentru adolescenti (sub 18 ani)  este necesar acordul scris al parintilor.

© 2019 Copyright by terapii-romania.ro