Nume:
Centrul Holistic Soma - Sector 3 Bucuresti
Telefon:
0785 807 807
Website:
http://www.holisticsoma.ro/
Adresa:
Bucuresti, Strada Soldat Alexandru Magatti, Sector 3.

Centrul Holistic Soma - Sector 3 Bucuresti
Tratamente Farmacologice şi Biologice Bucuresti Sector 3

Fitoterapia (terapia cu ceaiuri, terapia cu plante aromate – aromoterapia, terapia cu uleiuri – oleoterapia, terapia cu muguri de plante – gemoterapia s.a.), apiterapia, mineraloterapia (argiloterapia, terapia cu cenusa vegetala, terapia cu carbune vegetal s.a.), terapia cu insecte – entomoterapia, terapia cu lipitori – hirudoterapia, zooterapia, terapia cu factori naturali (balneoterapia, talasoterapia, helioterapia, hidroterapias.a.), dietoterapia (oligoterapia, dieta cu suplimente nutritive, alimentatia macrobiotica, alimentatia vegetariana, posturile s.a.), terapia radianta (radioterapia, magnetoterapia, cristaloterapia s.a.), terapia energetica (acupunctura, moxibustia, auriculoterapia, scalpoterapia, bioenergoterapia, terapia prin biorezonanta, cosmoenergoterapia.

 

Detalii

Centrul Holistic Soma reuneşte o echipă de medici şi terapeuţi acreditaţi în domeniul medicinii naturale, al căror scop este acela de a reuşi să ofere tratamentul optim pentru fiecare pacient în parte. Prin asocierea mai multor metode de diagnostic şi tratament vă oferim o abordare medicală personalizată, bazată pe ultimele descoperiri din fizica cuantică. Dorim să imbinăm medicina alopată cu cea alternativă şi complementară, cu scopul de a avea cele mai bune rezultate cu minimizarea reacţiilor secundare, în spiritul a ceea ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii numeşte „Medicină Integrativă”. Suntem ajutaţi în realizarea acestui deziderat de sisteme NON-INVAZIVE de diagnostic şi tratament cu ajutorul cărora pot fi analizate câmpurile electro-magnetice biologice ale organelor, ţesuturilor şi chiar ale structurilor celulare sau intra-celulare.

Dr. Iulia Vlad - Medicina naturista a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, datorita rezultatelor deosebite obtinute de pacientii care au ales aceasta modalitate de tratament, dar si datorita instrumentelor si tehnicilor pe care le presupune. Iar aceasta abordare din ce in ce mai extinsa a tratamentelor naturiste este explicata de faptul ca medicamentele prezinta adesea efecte secundare, lucru care nu se intampla in cazul plantelor.organismul uman are capacitatea de a se regenera din propriile resurse, fara a fi necesar sa-l asaltam cu substante chimice, menite sa trateze anumite tulburari. De asemenea, de-a lungul timpului s-a demonstrat ca tratamentele naturiste au un efect mult mai eficient pe termen lung. Medicina Naturista va ofera o alternativa la sanatate prin intermediul naturii. Medicina Naturista prezinta diverse remedii naturiste, un stil de viata sanatos, echilibrat si ofera terapie cu plante medicinale, produse apicole si uleiuri esentiale naturale.

Investigaţia prin rezonanţă electro-magnetică biologică vizează starea funcţională a organismului uman. În urma “scanării” nu se obţin imagini propriu-zise, ca în cazul investigaţiilor imagistice clasice (ecografie, CT, RMN), ci sunt reprezentate grafic procesele patologice cu nivelul de entropie (dezorganizare) pe care îl generează, fiecare proces depistat având un anumit indice de importanţă pentru organism ca întreg. Se pot depista predispoziţii, riscuri, afecţiuni în stadiul preclinic (atunci când pacientul nu sesizează încă simptome), în felul acesta realizându-se prevenţia bolii propriu-zise. Altfel spus, datorită principiilor de funcţionare inovative (preluare de semnal electro-magnetic), investigaţia poate depista anumite afectiuni cu un grad mai mare de precizie decât investigaţiile obişnuite (analize de sânge, ecografie, CT, RMN).

Silvia Toma - Terapia CranioSacrală (TCS), se lucreaza pe oasele craniene, coloană și osul sacru, pentru a întinde, echilibra și detensiona membranele meningeale, atât spinale, cât și intracraniene. Acest lucru se întâmplă printr-o atingere foarte ușoară, de doar 5 grame, care nu angrenează rezistența musculară și poate astfel percepe tensiuni de dincolo de mușchi. „Ghidul” nostru în terapia CranioSacrală este corpul pacientului, care se exprimă prin ritmul Craniosacral – un ritm fiziologic, creat de creșterea și scăderea presiunii lichidului cefalorahidian, cel care hrănește și curăță Sistemul Nervos Central. Ritmul craniosacral este transmis în întregul corp prin intermediul fasciei sau a țesutului conjunctiv. Cu atingerea ușoară, dar și specifică, terapeutul percepe tensiunile din fascie, precum și alterațiile ritmului craniosacral, și le corectează, prin mișcări și presiuni foarte ușoare. Astfel, fluxul lichidului cefalorahidian devine mai bun, iar întregul corp beneficiază de efectele pozitive: somnul devine mai odihnitor, sistemul endocrin începe să se autoregleze, sistemul imunitar devine mai puternic, se reduce hipertonusul sistemului nervos autonom, astfel încât persoana în ansamblu devine mai relaxată, sănătoasă și plină de vitalitate.

Specialist Adina Ferghete - Psihoterapie - Centrul Holistic Soma ofera posibilitatea unei abordari holistice, integrative, minte-corp-emotie-spirit, si din perspectiva psihoterapeutica. Astfel intr-un spatiu de siguranta care este creeat de relatia terapeutica, care este o relatie de la suflet la suflet, bazata pe respect si deschidere afectiva, te astept sa faci pasi catre cunoasterea de sine, pasi catre echilibru si armonie, pasi catre integrarea fiintei.Impreuna invatam sa scoatem la suprafata comori demult uitate ale fiintei, pentru a le folosi spre implinirea celui mai nobil scop al fiintei umane : ATINGEREA STARII DE FERICIRE. Terapia holistica este o terapie care te ajuta sa intelegi si sa integrezi aspecte ale fiintei care se afla in dezechilibru. Aspect numesc o parte a sufletului tau care a trait o experienta traumatizanta. Este o energie a sufletului care sta in asteptare si din cind in cind iti da de stire ca asteapta sa cresti sa hotarasti sa te uiti cu compasiune la ea, sa o accepti si sa integrezi. Aceste dezachilibre le numim adesea puncte de trauma. Terapeutul te ajuta sa intelegi ca TU cel din acest moment faci o alegere ferma sa fi integratorul, vindecatorul aspectelor tale ranite.

Constanța Duduță - Terapia Bars este un sistem de eliberare a inconştienţei şi anticonştiinţei acumulate, lăsând astfel spaţiu pentru mai multă conştiinţă, prezenţă, usurinţă, bucurie. Access Bars funcţionează pentru că TU funcţionezi! O şedinţă de Bars poate produce mai multe transformări decât ani întregi de terapie. În cel mai rău caz, după o şedinţă de bars te poţi simţi ca după un masaj bun, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viaţă se va schimba. Problemele din viaţa noastră şi din lume sunt urmare a lipsei de conştienţă. Atunci când devii mai conştient, situaţiile din viaţa ta se schimbă miraculos. Bars poate fi folosit în supărări, afecţiuni fizice de orice fel şi de orice gravitate, depresie, dificultăţi de vorbire şi de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotenţă, autism, stres post traumatic, dificultăţi de învăţare, relaţii dificile, oboseală cronica şi lipsa dorinţei de viaţă, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte şi după intervenţii chirurgicale, blocaje emoţionale, tulburări psihice şi lista poate continua la infinit.

Servicii

Medicină naturistă - Dr. Iulia Vlad - Medic Specialist Medicină de familie, Medicină Integrativă, evaluare şi tratament cu aparatul de biorezonanţă pentru diverse afectiuni, competenţe apifitoterapie, aromaterapie, ayurveda, dietoterapie;
Terapie CranioSacrală - Silvia Toma;
Psihoterapie - Adina Ferghete;
Terapie AccessBars şi Face Lift - Constanța Duduță.

Program: Luni - Vineri - 10:00 - 20:00.

Galerie foto

Centrul Holistic Soma - Sector 3 Bucuresti
Centrul Holistic Soma - Sector 3 Bucuresti
Centrul Holistic Soma - Sector 3 Bucuresti
Centrul Holistic Soma - Sector 3 Bucuresti

© 2019 Copyright by terapii-romania.ro