Nume:
Miscarea de piatra
E-mail:
hello@miscareadepiatra.ro
Telefon:
0747 504 351
Website:
https://miscareadepiatra.ro/
Adresa:
Piatra Neamt, Bulevardul Decebal H2-H3, Etaj 2, Jud. Neamț.
Facebook

Miscarea de piatra
Dietă, Nutriţie, Stil de Viaţă

Schimbarea stilului de viaţă, Terapie Gerson T.BI.GU, Terapie macrobiotică, Megavitamine, Terapie prin post, Tratament ecologic, Managementul stresului şi schimbării, Suplimente alimentare.

Detalii

Cosmin Constantin Cobuz a intrat in industria wellness-fitness dupa 20 de ani de sport de performanta, handbal, cu o cariera in tara si in strainatate, renuntand astfel la cariera sportiva. Inceputul a fost limitat la antrenamente de grup si antrenamente personale, timp in care descopeream, la cei cu care colaboram, faptul ca dincolo de ideea de antrenament sau miscare, exista un stil de viata care influenteaza absolut tot. Iar abordarea ar trebui sa fie una holistica, adaptata fiecarei persoane in parte.

Miscarea de Piatra aduce in prim plan o intreaga experienta, nu doar servicii de fitness, wellness, coaching sau consultanta. Experienta este sustinuta de o baza solida, din trecutul nostru sportiv, profesional si personal. Tot ceea ce oferim vine din experienta noastra directa, fiecare serviciu fiind testat de catre noi in situatii diverse. Acestui cumul de experienta din vietile personale i se adauga cei 4 ani de activitate in brand-ul Miscarea de Piatra cu rezultate de exceptie pe partea de slabire, antrenamente personale sau de grup, workshop-uri de Yoga si Ayurveda, servicii de life si health coaching, schimbarea stilului de viata si preventia anumitor boli, respectiv abordarea holistica si naturista a difeirtelor afectiuni fizice, mentale si emotionale.

Am impartit totul in 3 pasi, care te pot indruma si sprijini exact unde ai nevoie. Primul, Health Coaching, cu care vom reusi sa iti gasim echilibrul starii generale de sanatate. Al doilea, Life Coaching, in care vom construi pe echilibrul starii generale de sanatate. Al treilea, Wellness Coaching, in care ne vom bucura impreuna de rezultatele celor 2 pasi anteriori, moment in care vei gusta cu pasiune din fiecare moment al vietii tale. In functie de situatie si moment, poti incepe de oriunde, de la orice pas, programele noastre fiind extrem de flexibile si adaptabile oricarei situatii in parte. Iar cand vorbim de sanatate, nu ne rezumam doar la sanatatea fizica, ci si la cea mentala, emotionala sau spirituala.

Conceptul de Life Coaching, se bazeaza pe un principiu foarte simplu. Cum sa reactionezi si cum sa te bucuri in fata vietii. Cum sa nu ramai inert si cum sa abordezi momentele de maxima importanta din viata ta. Nu putem incadra intr-un segment anume acest concept. Te vom sustine sa functionezi corect, in orice aspect al vietii tale, indiferent de situatie.

Fie ca vrei sa iti alegi liceul sau facultatea sau locul de munca, fie ca vrei sa iti alegi mentorul sau modelul, fie ca esti intr-o situatie dificila, fie ca vrei sa schimbi ceva  sau vrei sa alegi un curs de specializare sau vacanta. Un concept relativ nou, cu foarte mult marketing in spate in acest moment, care incearca sa te abordeze holistic, simplist, prin stabilirea unei fundatii solide a aspectului fizic sau de sanatate a vietii tale.

Acest concept are capacitatea de a te ajuta in diverse probleme, primare, existentiale. Iti oferim spre educare si intelegere tot ce se intampla in acest concept si in fiecare pas pe care il urmam. Prin metode si informatii de ultima ora din domeniul stiintific si prin accesarea sistemului holistic Ayurveda.

Inceputurile Miscarii de Piatra s-au limitat la antrenamente personale, clase de grup si elemente de baza din nutritie. Odata cu evolutia noastra si experienta, rezultatele pe care le-am obtinut s-au imbunatatit considerabil, fiind efecte directe ale cursurilor si ale specializarilor continue.

Cand vorbim despre slabit, incercam sa abordam diferit acest aspect. Oferim optiunea de a merge pe un plan nutritional si de antrenament dupa principii clasice din domeniul fitness si wellness sau oferim abordarea veche de cel putin 5000 de ani cu nutritie si tratamente naturopate dupa principiile Ayurveda si abordarea miscarii dupa principiile Yoga. Aceste doua aspecte complet diferite se pot aborda si impreuna, in functie de obiective, nevoi, stil de viata, factori genetici si istoricul fiecarui individ. Totul se personalizeaza in cel mai mic detaliu posibil, iar mediul online ne ajuta sa oferim aceasta experienta oriunde.

Cand vorbim de fitness vorbim in primul rand de o preocupare spre corpul fizic. De aici, in functie de nevoi si obiective putem stabili un plan de antrenament care se concentreaza pe aceste obiective si pe calitatea sesiunilor de antrenament. Cand concepem un plan de antrenament, personalizam totul in cel mai mic detaliu, venind in sprijinul vostru cu metode noi de antrenament care nu uzeaza si nu duc corpul si mintea intr-o zona a epuizarii. In plus, mediul online ne ajuta sa oferim aceasta experienta oriunde.

Terapia prin nutritie se adreseaza celor care isi doresc sa inteleaga mai multe despre nevoile alimentare umane, in functie de constructia fizica sau mentala, varsta, locul in care traiesc, activitatile zilnice, anotimpuri si perioada vietii.Terapia prin nutritie reprezinta o abordare holistica, pe termen lung, care se transforma intr-un stil de viata usor de inteles de cel care il pune in aplicare. Ea reprezinta o alchimie nutritionala pentru minte, corp si suflet. Totul se personalizeaza in cel mai mic detaliu posibil, iar mediul online ne ajuta sa oferim aceasta experienta oriunde.

Servicii

Alege programul potrivit nevoilor tale:

- Fitness&Training;

- Pierderea in greutate;

- Terapie prin nutritie.

Parteneri

COSMIN - Fondator/ Yoga Teacher E-RYS 500 hr / Ayurveda Terapeut;

ANDRA - Fondator/ Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher RYS 500hr / Health Coach;

SILVANA - Consultant certificat lactatie consiliere pre&post natala;

MARIUS - Antrenor personal&grup.

© 2019 Copyright by terapii-romania.ro